Coke Sundae II [Pdf/E–book]


  • 618
  • Coke Sundae II
  • Ilya Abdullah
  • Malay
  • 25 December 2020
  • null

Ilya Abdullah ì 3 characters

free download ☆ eBook or Kindle ePUB ì Ilya Abdullah Ilya Abdullah ì 3 characters review Coke Sundae II Ñ eBook or Kindle ePUB Manja kali ini naik segala periuk belanga Itulah yang terjadi kepada Syakir dan Azyan apabila mereka diuji dengan kehadiran doktor jelita ala Kareena Kapoor Katrina KaifKatrina ni pula memang sengaja menjolok sarang tebuan Tak kisan menjadi bini nombor dua kepada Syakir. Sambungan dari Coke and Sundae Mengisahkan kehidupan Syakir dan Azyan selepas berkahwin dan mempunyai anak yang cukup petah bercakap Ameerul Kehidupan bahagia mereka tergugat dengan kehadiran Katrina Kaif ala muka Kareena Kaapor Nak tahu bagaimana Azyan mengatasinya sila lah baca buku ini Sebahagiaan cerita ini ada yang buat anda geram sakit hati rasa nak lempang gembira sedih sehingga menitis airmata apabila bencana menimpa abang Azyan Anuar Sedih bila tengok Azyan ditimpa masalah bertubi Ya saya selami cerita ini dan bayangkan saya berada di tempat Azyan Babak lucu tidak ketinggalan Ameerul memang cute Terhibur dengan buku ini Kalau ada cerita mengenai Ameerul saya akan beli Kitty Princess and the Newspaper Dress rasa nak lempang gembira sedih sehingga menitis airmata apabila bencana menimpa abang Azyan Anuar Sedih bila tengok Azyan ditimpa masalah bertubi Ya saya selami cerita ini dan bayangkan saya berada di tempat Azyan Babak lucu tidak ketinggalan Ameerul memang cute Terhibur dengan buku ini Kalau ada cerita mengenai Ameerul saya akan beli

free download ☆ eBook or Kindle ePUB ì Ilya AbdullahCoke Sundae II

free download ☆ eBook or Kindle ePUB ì Ilya Abdullah Ilya Abdullah ì 3 characters review Coke Sundae II Ñ eBook or Kindle ePUB Siapa kata orang dah mendirikan rumah tangga tiada ujian macam orang yang sedang bertunang Orang yang dah berumah tangga ini lebih besar ujiannya tau Azyan sekarang sudah menjadi suri rumah tangga sepenuh masa buat suami tercinta dan anak tersayangKalau dulu gaduh gaduh. Yeah Berjaya juga membaca sambungan novel Coke Sundae ini Kali ini memang suspen gilalah dengan Kemunculan Katrina yang tak faham bahasa dan mengganggu hubungan Syakir dan Azyan Tapi kenapa Ayah dan abang azyan asyik cakap Percakan syakir Sedangkan syakir sibuk main kayu tiga dengan Katrina sampai nak berkahwin Memang makan hatilah Azyan Geram pula baca novel iniTu belum lagi kemunculan watak watak sampingan yang menyibuk je kerjanya dengan kematian kawan sekerja Syakir lagi Adoi Mendebarkan pula kisah cinta Azyan dan Syakir kali ini

free read Coke Sundae II

free download ☆ eBook or Kindle ePUB ì Ilya Abdullah Ilya Abdullah ì 3 characters review Coke Sundae II Ñ eBook or Kindle ePUB 'Masak' Azyan dibuatnya Entah di mana silapnya Syakir berubah hati secara tiba tiba Azyan penasaran Lelaki kemain ramai dalam dunia tapi Si Syakir juga yang jadi pilihan anak Pak Kaif tuPening Azyan kali ni Bukan apa Katrina guna khidmat bomoh Mana aci kan Masalah masala. Dah lama sangat teringin baca seuel kepada buku coke and sundae ni Akhirnya dapat juga baca I took one day to finish this book sebab memang tak tahan sangat dengan si Katrina Kaif yang ala ala Kareena Kapoor tu I kept wondering what this piece of psychotic stalker would do to Azyan and her family Bila baca novel ni rasa macam haih perempuan ni cepat mampus je la and in the end she did00 i know this sounds evil but she s just too dangerous Watak anak Azyan and shakir is so cute So matang for a five years old Basically if its a seuel i have high expectations especially after enjoying the first book and some seuels turn sour because the characters changed a lot really but not with this book I love it it steps up to par or even better than the first one Highly recommended


7 thoughts on “Coke Sundae II [Pdf/E–book]

  1. says: Coke Sundae II [Pdf/E–book]

    Coke Sundae II [Pdf/E–book] Ilya Abdullah ì 3 characters free read Coke Sundae II Coke Sundae 2Cerita ini adalah sambungan daripada novel Coke Sundae yang Cik Pah tak baca pun lagi So lepas baca versi rumah tangga ni harus cari kisah awal percintaan Syakir dan Azyan Kehadiran Katrina yang canti

  2. says: Coke Sundae II [Pdf/E–book] free download ☆ eBook or Kindle ePUB ì Ilya Abdullah

    free download ☆ eBook or Kindle ePUB ì Ilya Abdullah Ilya Abdullah ì 3 characters free read Coke Sundae II Yeah Berjaya juga membaca sambungan novel Coke Sundae ini Kali ini memang suspen gilalah dengan Kemunculan Katrina yang tak faham bahasa dan mengganggu hubungan Syakir dan Azyan Tapi kenapa Ayah dan abang azyan asyik cakap Percakan syakir Sedangkan syakir sibuk main kayu tiga dengan Katrina sampai nak berkahwi

  3. says: free download ☆ eBook or Kindle ePUB ì Ilya Abdullah Ilya Abdullah ì 3 characters Coke Sundae II [Pdf/E–book]

    Coke Sundae II [Pdf/E–book] Sambungan dari Coke and Sundae Mengisahkan kehidupan Syakir dan Azyan selepas berkahwin dan mempunyai anak yang cukup petah bercakap Ameerul Kehidupan bahagia mereka tergugat dengan kehadiran Katrina Kaif ala² muka Kareena Kaapor Nak tahu bagaimana Azyan mengatasinya sila lah baca buku ini Sebahagiaan cerita ini ada yang buat anda geram sak

  4. says: free read Coke Sundae II Coke Sundae II [Pdf/E–book] free download ☆ eBook or Kindle ePUB ì Ilya Abdullah

    Coke Sundae II [Pdf/E–book] Coke Sundae IIPenulis Ilya AbdullahTerbitan Kaki NovelRM2200SabahSarawak RM2500618 muka suratJika takut dilanda ombak jangan berumah di tepi pantai SyakirTapi kalau Ribut Katrina melanda rumah kita macam mana pulak? AzyanKeseluruhannya nada cerita ini adalah komedi tapi disulam thriller bila disambung dengan komedi semula kesan thriller kurang mendalam Rasanya mungkin elemen komedi itu yang lebih kuat dalam gaya penceritaan Ilya Abdullah Wa

  5. says: Coke Sundae II [Pdf/E–book]

    Coke Sundae II [Pdf/E–book] Ilya Abdullah ì 3 characters free download ☆ eBook or Kindle ePUB ì Ilya Abdullah Dah lama sangat teringin baca seuel kepada buku coke and sundae ni Akhirnya dapat juga baca I took one day to finish this book sebab memang ta

  6. says: Coke Sundae II [Pdf/E–book]

    Coke Sundae II [Pdf/E–book] sambungan dari Coke Sundaeboleh la dijadikan bacaan santaiaku rasa macam aku pernah bacatonton somewhere jalan cerita yang sebegini novelcerita Inggeris kalau tak silap cuma bab bomoh dan ending jalan cerita tu je yang lain sikithu hu apa yang aku boleh katakan selembut lembut hati akukalau aku jadi Azyansukar untuk aku terima apa yang tel

  7. says: Coke Sundae II [Pdf/E–book] Ilya Abdullah ì 3 characters free download ☆ eBook or Kindle ePUB ì Ilya Abdullah

    Coke Sundae II [Pdf/E–book] agak memakan masa nak habiskan buku nisecara peribadi aku tak berapa berkenan dengan cara penulis mengolah jalan cerita jalan cerita ada tapi cara olahan buatkan aku rasa bosan perkataan pembaca memang melemahkan mood aku bosan terus rasa gagahkan jugak diri nk habiskan buku ni tak faham kenapa sampai tahap bodoh syakir nk mainkan katrina melampau sangat cara dia menyakitkan hati azyan utk aku mmg tak boleh diterima logik akal mcm doktor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *