[Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna

SUMMARY ´ PSSBIGCARBOW.XYZ ✓ Dhieya Adlynna

READ Sumpah Sundal Sutinah Dhieya Adlynna ✓ 1 DOWNLOAD DOWNLOAD ☆ Sumpah Sundal Sutinah Bila pihak pentadbiran menyembunyikan punca sebenar kejadian itu sehingga mencetuskan rasa takut di kalangan warga Hospital Prima Nabila seorang jururawat di hospital itu mula merungkai kejadian ngeri di sebalik gangguan Sutinah Apa sebenarnya sedang berlaku Benarkah ia ada kaitan dengan Sutinah Ataupun mungkin juga H. bestjgn diseru nama org yg dh matidasyat pak habib tumental agaknya elok la dia mati tercucuk besiending dia geram jugak sbb nabila mati tp dh namanya dendam sutinah knsian nabila

READ Sumpah Sundal SutinahSumpah Sundal Sutinah

READ Sumpah Sundal Sutinah Dhieya Adlynna ✓ 1 DOWNLOAD DOWNLOAD ☆ Sumpah Sundal Sutinah Ospital Prima sudah terkena sumpah sundal SutinahKau beruntung sebab tak perlu nampak benda tak sepatutnya BungaTapi tetap nampak kerusi malas yang tiba tiba sahaja bergerak sendiri Saya rasa itu lagi seram Nabila Aku bukan apa Bella Aku takut aku takut Kalau kalau nanti aku pula yang akan menjadi mangsa seterusnya Ti. Saya suka bahasa melayu dalam cerita ni Putih bersih tulen tanpa rojak Kalau betul ada pun sangat sikit Yang kurang bagusnya ayat penyata dan dialog2 yang diimbas kembali sangat panjang Saya boleh lompat tapi risau ada pembayang atau benda baru tersorok di dalam Kalau anda baca buku ni dan rasa malas nak hadap flashback skip aje Jangan risau takde siratan sehingga penamat Rasa seram tu wujud tapi bukan pada babak suspen sebaliknya babak ritual Antara ritual paling psiko dalam novel melayu

SUMMARY ´ PSSBIGCARBOW.XYZ ✓ Dhieya Adlynna

READ Sumpah Sundal Sutinah Dhieya Adlynna ✓ 1 DOWNLOAD DOWNLOAD ☆ Sumpah Sundal Sutinah Setiap warga Hospital Prima tahu sebaris nama ini Kisahnya sentiasa diceritakan dari satu mulut ke mulut lain Kononnya Sutinah sudah menghantui Hospital Prima sejak 20 tahun dulu Sehinggalah mereka semua dikejutkan dengan kejadian pelik Seorang demi seorang dijumpai mati dalam keadaan mengerikan Lebih mencurigakan apa. 3starsIni karya pertama dari penulis nie yang saya baca I must say not bad at all Jalan cerita menarik Berlatar belakangkan hospital lama checkedAda org2 yg percayakan hantu dan ada yg xpercaya checkedAda kisah disebalik keseraman yg melanda checkedAda kisah disebalik kisah seram checkedAda yang unsur2 pemujaan checkedPendek kata cukup rasa utk kisah seram Tapi ada beberapa bahagian yg kurang ump Contoh spoiler alert beyond this point 1 Macam mana tiba2 diari Rosnah boleh ada pada Nabila Yea saya tahu Rosnah maknya Nabila Tapi diari bukanla benda yg diwarisi dan xkannnnla tba2 Nabila g selongkar bilik mak dia Kata xdpt duduk kt rumah lepas mak dia xada 2 Yea awk ada senarai nama pekerja Hospital 20 tahun lepas Tapi dlm byk2 nama 2 pandai pula awk g terjah Pak Habib Pas2 dan2 tue Pak Habib tepat orgnya Kan Kan 3 Bapak awk baru je kena belasah dgn hantu Awk boleh pulak berlari dan pg pujuk kawan awk Kenapa xg tgk bapak awk Trus assume bapak awk xde harapan dah Awk anak dan nurse Xde rasa bertanggungjawab ke Atau awk kt hospital jadi ada org lain boleh tlg tgkkn Banyak jugakla yg menimbulkan persoalan di benak nie Kaedah flashback pun agak menyelirukan Boleh ditambahbaik All in all Saya suka dan I m looking forward for this author next book


10 thoughts on “[Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna

  1. says: SUMMARY ´ PSSBIGCARBOW.XYZ ✓ Dhieya Adlynna Dhieya Adlynna ✓ 1 DOWNLOAD [Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna

    READ Sumpah Sundal Sutinah Dhieya Adlynna ✓ 1 DOWNLOAD SUMMARY ´ PSSBIGCARBOW.XYZ ✓ Dhieya Adlynna 3starsIni karya pertama dari penulis nie yang saya baca I must say not bad at all Jalan cerita menarik Berlatar belakangkan

  2. says: [Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna

    SUMMARY ´ PSSBIGCARBOW.XYZ ✓ Dhieya Adlynna Dhieya Adlynna ✓ 1 DOWNLOAD [Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna tamat pd 0225amSUMPAH SUNDAL SUTINAH Dhieya AdlynnaBagaimana pula dengan kalian ?Ada yang mahu temani aku ?Gilerrrrmmg taklh mati hidup semula pun x ingin nk teman ko pe tah lg nk jumpa ko seriau Mmg peliklh jumpa nurse dlm lif duduk menangis naperlh Tina tu nangis siapa Tina ???Novel hasil tangan penulis nie mmg puas hatilh baca mula baca ok ok jerlh tp makin lama makin best lak wlupun best seram tetap seram Selama baca byk juga tanda tany

  3. says: [Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna READ Sumpah Sundal Sutinah

    [Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna SUMMARY ´ PSSBIGCARBOW.XYZ ✓ Dhieya Adlynna READ Sumpah Sundal Sutinah Nasiblah siapa suruh jahat dua puluh tahun pun masih hantu cari nak balas dendam Lain kali jahatlah lagi last last mati juga semua Dah dah lah Tina kerja malam tu kerja malam jugak janganlah dok ajak orang baru berkawan je Sutinah Sutinah Sutinah Jangan seru Jangan seru nanti dia datang

  4. says: [Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna Dhieya Adlynna ✓ 1 DOWNLOAD READ Sumpah Sundal Sutinah

    Dhieya Adlynna ✓ 1 DOWNLOAD SUMMARY ´ PSSBIGCARBOW.XYZ ✓ Dhieya Adlynna READ Sumpah Sundal Sutinah bestjgn diseru nama org yg dh matidasyat pak habib tumental agaknya elok la dia mati tercucuk besiending dia geram jugak sbb nabila mati tp dh namanya dendam sutinah knsian nabila

  5. says: READ Sumpah Sundal Sutinah SUMMARY ´ PSSBIGCARBOW.XYZ ✓ Dhieya Adlynna Dhieya Adlynna ✓ 1 DOWNLOAD

    SUMMARY ´ PSSBIGCARBOW.XYZ ✓ Dhieya Adlynna [Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna bestjust kdang2 aku rasa agak terganggu dgn pengulangan ayt yg diolah penulistp apa2 pun ia punya ending memang memuaskan even agak sadis sebena

  6. says: [Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna

    [Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna Dhieya Adlynna ✓ 1 DOWNLOAD JANGAN DISERU NAMA ORANG DAH MATIHutang darah dibalas darahDarah keturunanSutinahsiapa dia?kenapa nama tak boleh diserucerita yang berlaku ka

  7. says: [Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna

    [Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna Dhieya Adlynna ✓ 1 DOWNLOAD READ Sumpah Sundal Sutinah Awal² ceta jantung tersentap² part kemunculan makcik Membunga Razakpandai sungguh penulis bolak balikkan hati pembacakekejap duk pikir org ni hantu org tu jelmaanlast² salahhurmm roh orang yg dah matijangan diserukau boleh jadi kawan akukan?boleh jadi teman aku? sumpah aku takmau weyhh

  8. says: READ Sumpah Sundal Sutinah Dhieya Adlynna ✓ 1 DOWNLOAD [Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna

    READ Sumpah Sundal Sutinah [Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna SUMMARY ´ PSSBIGCARBOW.XYZ ✓ Dhieya Adlynna Cerita yang sangat menarikMengenai Sutinah yang menghantui sebuah hospitalApakah sebenarnya yang berlaku??Apa kaitan Nabila dan juga Sutinah??

  9. says: [Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna

    Dhieya Adlynna ✓ 1 DOWNLOAD [Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna Saya suka bahasa melayu dalam cerita ni Putih bersih tulen tanpa rojak Kalau betul ada pun sangat sikit Yang kurang bagusnya ayat penyata dan dialog2 yang diimbas kembali sangat panjang Saya boleh lompat tapi risau ada pembayang atau benda b

  10. says: READ Sumpah Sundal Sutinah Dhieya Adlynna ✓ 1 DOWNLOAD [Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna

    [Sumpah Sundal Sutinah] E–pub ☆ Dhieya Adlynna Seramnya First bab pun aku dah macam seram sejuk jadinya Sebab aku ni jenis penakut sikitjadi tu yang baca versi eBook supaya dapat habis baca cepat sikit sebab mudah nak baca sambil tunggu bas Aku rasa yang part Makcik Bunga tu paling Fuh Hebat Ni link eBook dia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Paperback
  • 432
  • Sumpah Sundal Sutinah
  • Dhieya Adlynna
  • Malay
  • 20 October 2020
  • null