(FREE) [Jetë në një kuti shkrepësesh] By Fatos Kongoli


3 thoughts on “(FREE) [Jetë në një kuti shkrepësesh] By Fatos Kongoli

 1. says: (FREE) [Jetë në një kuti shkrepësesh] By Fatos Kongoli

  Fatos Kongoli ☆ 8 characters review Ò eBook, ePUB or Kindle PDF ☆ Fatos Kongoli review Jetë në një kuti shkrepësesh La novela es entretenida avanza con fluidez Y podría haber sido uizás inolvidable si no fuera por un detalle ue desde mi perspectiva resulta innecesario por lo poco logrado la supuesta locura de Bledi Terziu el protagonista Y es ue el asesinato accidental de una gitana ue es de donde eclosiona la novela habr

 2. says: review Jetë në një kuti shkrepësesh (FREE) [Jetë në një kuti shkrepësesh] By Fatos Kongoli Fatos Kongoli ☆ 8 characters

  (FREE) [Jetë në një kuti shkrepësesh] By Fatos Kongoli Fatos Kongoli ☆ 8 characters review Ò eBook, ePUB or Kindle PDF ☆ Fatos Kongoli Ameno y sencillo Fatos Kongoli nos introduce en la vida de la Albania de su infancia y juventud

 3. says: review Ò eBook, ePUB or Kindle PDF ☆ Fatos Kongoli Fatos Kongoli ☆ 8 characters (FREE) [Jetë në një kuti shkrepësesh] By Fatos Kongoli

  Fatos Kongoli ☆ 8 characters review Ò eBook, ePUB or Kindle PDF ☆ Fatos Kongoli (FREE) [Jetë në një kuti shkrepësesh] By Fatos Kongoli 8310

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 • Paperback
 • null
 • Jetë në një kuti shkrepësesh
 • Fatos Kongoli
 • Albanian
 • 12 July 2020
 • null

review Jetë në një kuti shkrepësesh

review Jetë në një kuti shkrepësesh Jetë në një kuti shkrepësesh characters è 108 Fatos Kongoli ☆ 8 characters Koha tjetër përfshin jetën e këtij personazhi të ditëve tona lindur tridhjetë e dy vjet të shkuara në një apartament modest në një pallat modest në një lagje modeste të kryeytetit Një jetë e ndrydhur dhe e mbyllur në përmasat e një kutie shkrepësesh Autori kërkon rrënjët e skizofrenisë kolektive ë ka shoëruar dhe vazhdon të shoërojë ecjen e shoërisë së sotme shiptare veç të tjerash edhe në përmasat e ndrydhura të hapësirave të saj të jetesës Fae pas fae.

review Ò eBook, ePUB or Kindle PDF ☆ Fatos Kongoli

Jetë në një kuti shkrepësesh

review Jetë në një kuti shkrepësesh Jetë në një kuti shkrepësesh characters è 108 Fatos Kongoli ☆ 8 characters Diku në një apartament luksoz në një prej pallateve të larta më të reja të kryeytetit ndodh një krim Vrasësi është një gazetar pronar i apartamentit i cili pas një bashkëjetese prej dy vjetësh sapo është ndarë me mikeshën e tij gjithashtu gazetare drejtuese e një emisioni të përjavshëm televiziv me VIP a Romani zhvillohet në dy kohë Koha reale janë dy javë të muajit korrik të vitit 2004 kur gazetari në një gjendje psikike të rënduar kryen aksidentalisht krimin.

Fatos Kongoli ☆ 8 characters

review Jetë në një kuti shkrepësesh Jetë në një kuti shkrepësesh characters è 108 Fatos Kongoli ☆ 8 characters Je Kongoli zbulon universin e së përditshmes së njerëzve të zakonshëm por njëherazi edhe hendekun e lemerishëm të pabarazisë sociale dhe të moskomunikimit ë është krijuar tashmë brenda kësaj shoërie ndaj së cilës personazhi kryesor gazetari ë ka kryer krimin ndihet i huaj Merr përsipër të përballet me poshtërsinë dhe ligësinë njerëzore derisa i pafuishëm në këtë mision dorëzohet Më kot përpiet të gjejë strehë te kujtimet e fëmijërisë të dashurive të t.