PDF/EPUB Gelak Tergolek


  • Paperback
  • 396
  • Gelak Tergolek
  • Wann Azlan
  • Malay
  • 28 March 2018
  • null

Wann Azlan Ë 8 read & download

summary Gelak Tergolek ´ eBook, ePUB or Kindle PDF Wann Azlan Ë 8 read & download I bagaimana Rahman menangani bapa mertuanya Pak Brahim adik iparnya; Imi si cilik yang keletah lagi pintar dan penduduk kampungPasti anda akan gelak tergole. hehe sebenar buku ni takdela sampai gelak tergolek masa baca dalam lawak yg diceritakan mengenai rahman dari kisah belum berkahwin setelah berkahwin sehingga mendapat anak kembar banyak sindiran halus sebenarnya setelah seminggu bekenalan dengan maimun rahman dengan beraninya pergi berjumpa dengan pak brahim iaitu bapa maimun dan memberitahu yg dia ingin melamar maimun terang dan jelas takperlulah nak bercinta bertahun2 keberanian menghadap bakal pak mertua dan berani menjawab soalan walaupun merapu meminta ibubapanya pergi melamar tetapi puan senah tidak mahu bermenantukan orang kampungsetelah berumahtangga alamak banyak pulak bab2 orang dewasa potong sketlah walaupun berkias semuanya kapal terbang nak mendaratlah macam2 tapi geli hati baca sewaktu rahman diminta mengimamkan solat subuh dahla buat tiga rakaat ada pulak unut panjang dan unut pendek sindiran sebenarnya tu ada jugak bab mengenai bomoh mengarut melalut tapi berisi lepas dapat anak pu

read ´ eBook, ePUB or Kindle PDF Ë Wann Azlan

Gelak Tergolek

summary Gelak Tergolek ´ eBook, ePUB or Kindle PDF Wann Azlan Ë 8 read & download Belum berjaya mendirikan rumah tangganya dengan MaimunSetelah berumah tangga bermacam macam hal pula yang harus dihadapinyaBacalah kisah ini untuk mengetahu. 355Banyak lawak kurang asam Karya ini ibarat majalah Ujang atau Apo dalam versi novel Aku bagi 35 bintang sebab not bad lah untuk karya pertama daripada seorang lelaki Mana boleh kau expect seorang penulis baru yang tiada pendidikan formal dalam penulisan untuk tulis karya sebagus sasterawan negara Banyak bintang untuk effort Aku dari awal set in mind buku ini tak serius sebab penulis dah bagitahu dalam biodatanya target hanya untuk menjadikannya sebagai bacaan humor ringan santai dan bersahaja tanpa elemen emosi yang berat Jadi kalau kau mencari scene leleh air mata lelaki melutut minta maaf sebab perempuan selalu betul kegawatan ekonomi negara konspirasi Zionis maaf kau pegang buku yang salahDalam novel ini juga aku jumpa beberapa kisah yang sarkastik Seolah olah mengkritik our society in a humorous way so that people would not be offended Antaranya Puan Senah yang mewakili kaum ibu yang obses dengan status dan harta Dia kurang berkenan Rahman b

free read Gelak Tergolek

summary Gelak Tergolek ´ eBook, ePUB or Kindle PDF Wann Azlan Ë 8 read & download GELAK TERGOLEK memaparkan kisah mamat sengal bernama Rahman yang menyulam cintanya dengan kekasih hati MaimunPelbagai kisah lucu yang terpaksa dilaluinya se. Saya masa ni baca mmg sakit perut dibuatnya asik gelak Masa ni sekolah lagi so musim pinjam kat kawan je x mampu nak beli duit cukup2 makan tp cerita ni bagi saya mmg tergelak sakit perut Kwan yg rekemen kan dan saya baca sy xleh blaaa la dengan watak memasing nak2 part salah peluk bapak mertua tu kau dah kenapa tahahahhaha saya tgh cari balik buku ni rasanya ada lagi ke nak beli huarghh best


10 thoughts on “PDF/EPUB Gelak Tergolek

  1. says: Wann Azlan Ë 8 read & download read ´ eBook, ePUB or Kindle PDF Ë Wann Azlan PDF/EPUB Gelak Tergolek

    PDF/EPUB Gelak Tergolek read ´ eBook, ePUB or Kindle PDF Ë Wann Azlan bagi sha buku ini memang indah khabar dari rupa tak ada pun feeling nak gelak tergolek lawak sengal yang membosankan Tolong la jangan beli Korang akan menyesal

  2. says: PDF/EPUB Gelak Tergolek

    PDF/EPUB Gelak Tergolek Kali pertama seingat aku membaca cerita berentak komedi ringan ini Sekali sekala membaca cerita yang ringan dan tiada langsung konflik

  3. says: PDF/EPUB Gelak Tergolek read ´ eBook, ePUB or Kindle PDF Ë Wann Azlan Wann Azlan Ë 8 read & download

    PDF/EPUB Gelak Tergolek Saya masa ni baca mmg sakit perut dibuatnya asik gelak Masa ni sekolah lagi so musim pinjam kat kawan je x mampu nak beli duit cukup2 makan tp cerita ni bagi saya mmg tergelak sakit perut Kwan yg rekemen kan dan saya baca sy xleh blaaa la de

  4. says: PDF/EPUB Gelak Tergolek

    PDF/EPUB Gelak Tergolek Wann Azlan Ë 8 read & download read ´ eBook, ePUB or Kindle PDF Ë Wann Azlan Saya ingat lagi beli pd tarikh 10102010 Sampai bagi pinjam kat kawan2 sampai terbelah dua novel ni XD Masa beli dulu saya baru umur 14 tahun Habiskan dalam masa 1 minggu rasanyaNasib baik diganti baru tapi dah terbitan ke 15 Januari 2012 Light reading nak kata gelak tergolek tu tak lah tapi terhibur la at some parts lagi lagi masa Rahman akad nikah dengan part cari lembu hilang dengan pak mertua Will re read s

  5. says: free read Gelak Tergolek Wann Azlan Ë 8 read & download PDF/EPUB Gelak Tergolek

    Wann Azlan Ë 8 read & download read ´ eBook, ePUB or Kindle PDF Ë Wann Azlan PDF/EPUB Gelak Tergolek Novel pertama yang aku baca hadiah daripada seorang kawan Memang sangat menarik dan yang penting membuatkan tak kering gusi Jarang aku ketawa sebab baca novel tapi novel ini membuatkan aku ketawa seperti orang gila

  6. says: free read Gelak Tergolek Wann Azlan Ë 8 read & download read ´ eBook, ePUB or Kindle PDF Ë Wann Azlan

    PDF/EPUB Gelak Tergolek 355Banyak lawak kurang asam Karya ini ibarat majalah Ujang atau Apo dalam versi novel Aku bagi 35 bintang sebab not bad lah untuk karya pertama daripada seorang lelaki Mana boleh kau expect seorang penulis baru yang tiada pe

  7. says: PDF/EPUB Gelak Tergolek

    PDF/EPUB Gelak Tergolek read ´ eBook, ePUB or Kindle PDF Ë Wann Azlan free read Gelak Tergolek Hamba bagi 5 bintang bukan sebab hamba rasa gaya bahasa dan penulisannya adalah terbaik tapi sebab penceritaan komedinya yang sangat menjadiTentang Gelak Tergolek dari kornea mata hamba1 Walaupun konsep cerita ringkas dan

  8. says: free read Gelak Tergolek read ´ eBook, ePUB or Kindle PDF Ë Wann Azlan Wann Azlan Ë 8 read & download

    PDF/EPUB Gelak Tergolek hehe sebenar buku ni takdela sampai gelak tergolek masa baca dalam lawak yg diceritakan mengenai rahman dari kisah belum berkahwin setelah berkahwin sehingga mendapat anak kembar banyak sindiran halus sebenarnya setelah seminggu bekenalan dengan maimun rahman dengan beraninya pergi berjumpa dengan pak brahim iaitu bapa maimun dan me

  9. says: free read Gelak Tergolek PDF/EPUB Gelak Tergolek Wann Azlan Ë 8 read & download

    Wann Azlan Ë 8 read & download PDF/EPUB Gelak Tergolek Diceritakan secara santai Senang dicerna Tersenyum juga membacanya tetapi tidaklah sampai gelak tergolek Sayangnya tiada bahagian yang boleh dititikkan sebagai konflik Bagi saya jalan ceritanya agak mendatar dan hanya disa

  10. says: PDF/EPUB Gelak Tergolek read ´ eBook, ePUB or Kindle PDF Ë Wann Azlan

    PDF/EPUB Gelak Tergolek Penulisan yang santaiSyabas kepada penulis sebab jarang sekali novel ditulis dengan tema sebegini Nak kate lucu sangat tidaklah juga but I enjoyed reading this book Tak seberat novel novel yang lain Sangat ringanWatak Rahman yang egonya melangit tinggi dan juga ibunya Puan Senah juga mempunyai ego yang melangit tinggi t

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *